Draagconsulten

Draagconsulten

Draagconsult waarom eigenlijk?

Mocht je twijfelen over waarom je een consult zou boeken bij Op je Buik.

Het kan toch ook via youtube of een goede vriend(in) of kennis die al een kindje dragen?

Als gecertificeerd draagconsulente ben ik opgeleid door een erkende draagschool en school ik me regelmatig bij, via de vereniging van draagdoekconsulenten daarnaast kan ik je adviseren over het dragen en hoe dit op een verantwoorde manier aangeleerd kan worden zonder dat er gevaarlijke situaties gaan ontstaan. Er wordt op veel YouTube filmpjes bv niet alle stappen op een juiste en verantwoorde manier doorlopen (het gaat toch om je kind). Ik ga samen met je kijken welk draagsysteem het beste bij je gaat passen denk hierbij aan en draagdoek, draagzak of ringsling.

Bij Op je Buik kun je een draagconsult aan huis krijgen en kijk ik samen met jou wat voor jou het meest geschikt is. Want een consult is maatwerk. En je kan dan in alle rust de knoop oefenen of een draagzak passen.

Dragen in bijzondere situatie’s

Heb je en kleintje die extra aandacht nodig heeft? Dan kan ik je ook helpen denk hierbij aan prematuur geboren, klompvoetjes, syndroom van down enzv. Deze kindjes hebben extra aandacht nodig. Ik kom dan bij je langs en ga samen met je kijken welke manier van dragen bij jullie past. En dit altijd in overleg met de behandelend arts.

 

Verloop van een consult

Als je een draagconsult bij mij boekt dan stuur ik je een vragenlijstje op zodat ik de nodige info hebt voor het consult. Ik kom bij je thuis en heb meerdere draagdoeken en zakken die ik mee kan nemen mocht je zelf nog niks hebben. Het passen van draagzakken en het knopen van draagdoeken doen we met een draagpop. Zodra je de knoop goed onder de knie hebt of je hebt een zak gevonden die jij fijn vindt dan doe je het nog 1 keer met je eigen kind.

De volgende consulten zijn bij mij mogelijk:

 

Na het consult.

Je kan na het consult kiezen om een doek of draagzak te huren voor je hem aanschaft of als je gelijk tot aanschaf wil overgaan laat het me dan weten neem ik wat mogelijkheden mee en mocht je voorkeuren hebben hoor ik het graag.

Verder vind ik de nazorg erg belangrijk en mag je daarom na het consult altijd contact met me zoeken mocht je nog vragen hebben

 

Mijn werkgebied: Arnhem,Nijmegen,Lent,Wijchen,Velp,Duiven,Westervoort,Zevenaar,Didam,Wehl, Beek GLD, Babberich,Pannerden,Lobith,Tolkamer,Doornenburg,Groessen,Bemmel, Giesbeek, Doesburg, Angerlo,Elst, Huissen,Dieren,Zutphen, Doetinchem, Zeddam,Kilder,Gaanderen, Silvolde,Ulft,”s-Heerenberg, Terborg,Azewijn, Groesbeek,Giesbeek, Berg en Dal, Angeren, Loil,Malden,Renkum,Rheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactformulier Consulten

Voorkeur voor een Dagdeel

Mogelijke dagen (andere dagen in overleg)

Door akkoord te gaan met dit privacy beleid geeft u expliciet toestemming in de zin van artikel 6 lid 1 sub a van de AVG voor het verwerken van uw persoonsgegevens voor de hierna genoemde doelen. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Indien u echter bepaalde gegevens niet aan ons verstrekt of niet door ons laat verwerken, kunnen wij u mogelijk niet goed van dienst zijn.

Momenteel is de site onder constructie en laad de site niet direct de foto's 1 x vernieuwen doet wonderen. Excuus voor het ongemak. Sluiten

WhatsApp chat WhatsApp met mij