Draagconsulten

Draagconsulten in Zevenaar, Arnhem, Zutphen, Nijmegen, Doetinchem en Omstreken

Als gecertificeerd draagconsulent geef ik draagconsulten in Zevenaar, Arnhem,Duiven, Nijmegen, Doetinchem en alle plaatsen er tussen kunnen bij mij worden geboekt.
Ik kom graag bij de mensen thuis en reken verder geen reiskosten.
Ook heb ik inloop op afspraak. Ik school mij regelmatig bij via de vereniging van draagdoekconsulenten.
Op deze pagina geef ik een weergave van de mogelijke consulten die ik kan bieden.
Voor al je vragen over dragen ben je bij aan het goede adres.

Mijn dochter van 4 bij mij in de lennylamb draagzak

Consult

Standaard Draagconsult €35 per uur p.p

In een standaard draagconsult leer ik je één knoop aan. Dit kan een knoop zijn voor het buikdragen, rugdragen of heupdragen. Het is handig om een oppas te hebben voor je kind(eren) zodat je dit in alle rust kan oefenen. Ik leer het je aan door middel van een oefenpop. Mocht je nog geen draagdoek hebben dan is dit geen probleem ik heb verschillende doeken bij me waarmee je kan gaan knopen. Wanneer je voldoende zelfvertrouwen hebt met de pop dan kun je het gaan proberen met je eigen kindje. Duurt het consult langer dan 90 min dan reken ik €15 extra per 15 minuten. Na het consult heb je altijd de mogelijkheid om een doek of drager gelijk aan te schaffen.

 

Kort Consult € 22.50

Ben je al bekend met het dragen van je kindje in een draagdoek en  loop je tegen moeilijkheden aan?  Dan kun je kiezen voor een kort consult. Tijdens dit consult help ik je om jouw knooptechniek te verbeteren en geef ik je tips en tricks. Dit consult is niet bedoeld voor het aanleren van een nieuwe knoop maar puur om jouw  knooptechniek te verbeteren. Dit consult duurt max. 45 min. Duurt het langer dan reken ik €10 per 15 min.

Zwangerschaps consult Enkel €55 en Duo €100

Ben je zwanger en van plan te gaan dragen? Dan kun je bij mij een zwangerschapsconsult gaan boeken zodat je direct na de geboorte van je kindje kan gaan beginnen met dragen.
Dit consult bestaat uit 2 afspraken de eerste plannen we in tijdens je zwangerschap rondom de 30 weken zwangerschap.
De tweede plannen we in na de geboorte van je kindje. Bij het eerste consult betaal na afloop €35. Na het 2e consult is dit €20.
Ik leer het je aan door middel van een pop je hoeft niet perse een doek te hebben heb er dan genoeg bij mij.Na afloop kun je altijd een mooie doek aanschaffen.

 

Pasconsult €20

Mocht je willen gaan voor een ergonomische draagzak en weet je niet goed wat je wilt. Dan kan ik je een pas consult aanbieden om verschillende draagzakken te proberen en om te kjken wat er bij je past. Besluit je na het pasconsult toch te gaan voor een doek? Dan kan dat altijd d.m.v een standaard draagconsult. Het pasconsult duurt maximaal 45 min. Mocht het toch uitlopen reken ik €15 per 15 min.  Na het pas consult kun je altijd een zak huren of aanschaffen.

De volgende zakken kun je passen tijdens dit consult:

– Kokadi Flip Baby                             – Didyclick                           –  Tula Todller          -Isara Todller
– Kokadi Flip Todller                         – Didytai                               – Ergobaby 360       – Hoppediz Hoptye Conversion
– Kokadi Flip XL                                 – Love&Carry Air                – Ergobaby Orginal   – Kokadi Wraptai baby
– LennyUP                                           – Bondolino                           – Marsupi
– Lennylamb Baby                             – Storchewiege                     – Emeibaby
– Lennylamb Todller                          – Tula Free to Grow           – Manduca Baby
– Lennylamb Onbuhimo                    – Tula Standaard               – Isara standaard

 

 

Workshop vanaf € 25 p.p

Wil je samen met vrienden/familie een en dezelfde knoop leren? Dan kun je kiezen voor een workshop waarin ik als consulent jullie 1 en dezelfde knoop ga aanleren.

De groep moet bestaan uit minimaal 3 personen en maximaal 6 pers. Je moet zelf zorgen voor een ruimte waar ik de workshop kan geven. Ik zorg voor voldoende doeken en dragers. Een workshop is zonder kindjes. Dus zorg dat je oppas hebt. Mocht je de oppas mee hebben dan kun je er voor kiezen om de laatste keer te knopen met je kindje. Een workshop duurt 2.5 tot maximaal 3 uur.

Ook leuk om te doen als of cadeau voor een babyshower, een doeken en dragerparty. Dit is naar eigen wens in te richten in overleg kijken we dan samen naar de mogelijkheden. En krijg je een prijsindicatie.

 

Prematuren Consult €35 per uur p.p

Is je kindje te vroeg geboren? En wil je thuis of in het ziekenhuis je kindje die geborgenheid geven van een draagdoek? Dan kan je denken aan een prematuren consult. Omdat deze kinderen wat kwetsbaarder zijn dan kinderen die op tijd geboren zijn, vergt het knopen met je kindje net andere aandachtspuntjes. Ik kan je hierbij helpen voordat je het consult boekt overleg altijd met de behandelend arts wat op dat moment kan.
Net als een standaard consult zijn de kosten 35 euro per uur. Zo’n consult duurt normaal gesproken 1.5 uur. Elke 15 min dat ik langer bezig ben reken ik €15,- bij dit consult

 

 

 

 

Mijn werkgebied: Arnhem,Nijmegen,Lent,Wijchen,Velp,Duiven,Westervoort,Zevenaar,Didam,Wehl, Beek GLD, Babberich,Pannerden,Lobith,Tolkamer,Doornenburg,Groessen,Bemmel, Giesbeek, Doesburg, Angerlo,Elst, Huissen,Dieren,Zutphen, Doetinchem, Zeddam,Kilder,Gaanderen, Silvolde,Ulft,”s-Heerenberg, Terborg,Azewijn, Groesbeek,Giesbeek, Berg en Dal, Angeren, Loil,Malden,Renkum,Rheden.

 

 

 

Contactformulier Consulten

Voorkeur voor een Dagdeel

Mogelijke dagen (andere dagen in overleg)

Door akkoord te gaan met dit privacy beleid geeft u expliciet toestemming in de zin van artikel 6 lid 1 sub a van de AVG voor het verwerken van uw persoonsgegevens voor de hierna genoemde doelen. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Indien u echter bepaalde gegevens niet aan ons verstrekt of niet door ons laat verwerken, kunnen wij u mogelijk niet goed van dienst zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
WhatsApp chat WhatsApp met mij