Draagconsulten

Draagconsulten in Zevenaar, Arnhem, Zutphen, Nijmegen, Doetinchem en Omstreken

Als gecertificeerd draagconsulent geef ik draagconsulten in Zevenaar, Arnhem,Duiven, Nijmegen, Doetinchem en alle plaatsen er tussen kunnen bij mij worden geboekt.
Ik kom graag bij de mensen thuis en reken verder geen reiskosten.
Ook heb ik inloop op afspraak.
Op deze pagina geef ik een weergave van de mogelijke consulten die ik kan bieden.
Voor al je vragen over dragen ben je bij aan het goede adres.

Mijn dochter van 4 bij mij in de lennylamb draagzak

Consult

Standaard Draagconsult €35 per uur

In een standaard draagconsult leer ik je één knoop aan. Dit kan een knoop zijn voor het buikdragen, rugdragen of heupdragen. Het is handig om een oppas te hebben voor je kind(eren) zodat je dit in alle rust kan oefenen. Ik leer het je aan door middel van een oefenpop. Mocht je nog geen draagdoek hebben dan is dit geen probleem ik heb verschillende doeken bij me waarmee je kan gaan knopen. Wanneer je voldoende zelfvertrouwen hebt met de pop dan kun je het gaan proberen met je eigen kindje. Duurt het consult langer dan 90 min dan reken ik €15 extra per 15 minuten. Na het consult heb je altijd de mogelijkheid om een doek of drager gelijk aan te schaffen.

 

Kort Consult € 22.50

Ben je al bekend met het dragen van je kindje in een draagdoek en  loop je tegen moeilijkheden aan?  Dan kun je kiezen voor een kort consult. Tijdens dit consult help ik je om jouw knooptechniek te verbeteren en geef ik je tips en tricks. Dit consult is niet bedoeld voor het aanleren van een nieuwe knoop maar puur om jouw  knooptechniek te verbeteren. Dit consult duurt max. 45 min. Duurt het langer dan reken ik €10 per 15 min.

Zwangerschaps consult Enkel €55 en Duo €100

Ben je zwanger en van plan te gaan dragen? Dan kun je bij mij een zwangerschapsconsult gaan boeken zodat je direct na de geboorte van je kindje kan gaan beginnen met dragen.
Dit consult bestaat uit 2 afspraken de eerste plannen we in tijdens je zwangerschap rondom de 30 weken zwangerschap.
De tweede plannen we in na de geboorte van je kindje. Bij het eerste consult betaal na afloop €35. Na het 2e consult is dit €20.
Ik leer het je aan door middel van een pop je hoeft niet perse een doek te hebben heb er dan genoeg bij mij.Na afloop kun je altijd een mooie doek aanschaffen.

 

Pasconsult €20

Mocht je willen gaan voor een ergonomische draagzak en weet je niet goed wat je wilt. Dan kan ik je een pas consult aanbieden om verschillende draagzakken te proberen en om te kjken wat er bij je past. Besluit je na het pasconsult toch te gaan voor een doek door middel van een standaard consult. Dan krijg je €5 korting op het pasconsult. Het pasconsult duurt maximaal 45 min. Na het pas consult kun je altijd een zak huren of aanschaffen.

De volgende zakken kun je passen tijdens dit consult:

– Kokadi Flip Baby                             – Didyclick                           –  Tula Todller          -Isara Todller
– Kokadi Flip Todller                         – Didytai                               – Ergobaby 360
– Kokadi Flip XL                                 – Love&Carry Air               – Ergobaby Orginal
– LennyUP                                           – Bondolino                           – Marsupi
– Lennylamb Baby                             – Storchewiege                     – Emeibaby
– Lennylamb Todller                          – Tula Free to Grow           – Manduca Baby
– Lennylamb Onbuhimo                    – Tula Standaard               – Isara standaard

 

 

Workshop € 35 p.p

Wil je samen met vrienden/familie een en dezelfde knoop leren? Dan kun je kiezen voor een workshop waarin ik als consulent jullie 1 en dezelfde knoop ga aanleren. De groep moet bestaan uit minimaal 3 personen en maximaal 5 pers. Je moet zelf zorgen voor een ruimte waar ik de workshop kan geven. Ik zorg voor voldoende doeken en dragers. Een workshop is zonder kindjes. Dus zorg dat je oppas hebt. Mocht je de oppas mee hebben dan kun je er voor kiezen om de laatste keer te knopen met je kindje. Een workshop duurt maximaal 2.5 uur. Ook leuk om te doen als cadeau voor een babyshower dan kan ik er een doeken en dragerparty van maken.

 

 

 

Wil je een consult boeken neem gerust contact met mij op.

* verplichte velden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Dit is een winkel in ontwikkeling — Alleen draagdoek gerelateerde producten zijn te bestellen Sluiten

Contact Person WhatsApp met mij
0

Your Cart