fbpx

Zwangerschapsconsult

Zwangerschapsconsult € 60,- p.p

Ben je zwanger? En wil je alvast ervaring hebben met het knopen van een rekbare of een geweven doek?
Dan is een zwangerschapsconsult wat voor jou.

Tijdens het consult leer ik je 1 knoop naar keuze aan voor een newborn zodat je direct na geboorte kan beginnen met dragen. Ik kom bij je langs heb je nog geen doek niet getreurd ik heb meerdere doeken bij me waar je mee kan knopen.

Zodra je weet welke knoop we gaan doen laat ik je de knoop stap voor stap zien. Vervolgens nemen we de knoop samen door met een draagpop. Daarna ga jij die knoop alleen doen net zo vaak tot je hem goed onder de knie hebt.

Nadat je kleintje geboren is en jij eraan toe bent maak je een vervolgafspraak om te kijken of alle stappen nog goed in je geheugen zit en knoop je 1 keer met je kleintje.

Het ideale moment voor dit consult is rondom de 30 weken zwangerschap.

Je betaalt bij de 1e afspraak € 40 en bij de vervolgafspraak €20,-.

zwangerschapsconsult

Wil je gelijk een draagdoek aanschaffen laat het me weten dan neem ik het een en ander mee. Kijk voor de draagdoeken hier.

Wil je dit consult vul dan het formulier hieronder in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Consulten

Voorkeur voor een Dagdeel

Mogelijke dagen (andere dagen in overleg)

Door akkoord te gaan met dit privacy beleid geeft u expliciet toestemming in de zin van artikel 6 lid 1 sub a van de AVG voor het verwerken van uw persoonsgegevens voor de hierna genoemde doelen. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Indien u echter bepaalde gegevens niet aan ons verstrekt of niet door ons laat verwerken, kunnen wij u mogelijk niet goed van dienst zijn.

Momenteel is de site onder constructie en laad de site niet direct de foto's 1 x vernieuwen doet wonderen. Excuus voor het ongemak. Sluiten

WhatsApp chat WhatsApp met mij