Kort consult

Kort Consult €27.50 p.p

Een kort consult is bedoeld een 1 knoop te fine tunen. Als je dus ergens tegen aanloopt en je kan er de vinger niet op leggen? Dan help ik je met een kort consult op weg. Zodra ik bij je thuiskom dan vraag ik je de knoop 1 keer te doen met de draagpop zodat ik kan zien waar het mis gaat.
Als ik dit gezien heb doe ik heb stap voor stap voor met de pop en geeft ik je tips bij de stappen die je kan verbeteren.
Daarna ga jij hem zelf knopen met de tips die ik je gaf en zodra hij er weer goed in zit doe je de knoop nogmaals met je kind.

Dit consult duurt gemiddeld +-  45 min.

Elke 15 min extra tijd reken ik €12.50 extra voor.

FWCC

Wil je dit consult vul dan het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier Consulten

Voorkeur voor een Dagdeel

Mogelijke dagen (andere dagen in overleg)

Door akkoord te gaan met dit privacy beleid geeft u expliciet toestemming in de zin van artikel 6 lid 1 sub a van de AVG voor het verwerken van uw persoonsgegevens voor de hierna genoemde doelen. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Indien u echter bepaalde gegevens niet aan ons verstrekt of niet door ons laat verwerken, kunnen wij u mogelijk niet goed van dienst zijn.

Momenteel is de site onder constructie en laad de site niet direct de foto's 1 x vernieuwen doet wonderen. Excuus voor het ongemak. Sluiten

WhatsApp chat WhatsApp met mij