Workshop

Workshop vanaf € 25 p.p

Wil jij samen met vrienden/ familie een en dezelfde knoop leren?
Dan is een workshop iets voor jullie.

De groep moet bestaan uit minimaal 3 personen en maximaal 6 pers. Je moet zelf zorgen voor een ruimte waar ik de workshop kan geven. Ik zorg voor voldoende doeken en dragers. Een workshop is zonder kindjes. Dus zorg dat je oppas hebt. Mocht je de oppas mee hebben dan kun je ervoor kiezen om de laatste keer te knopen met je kind. Een workshop duurt 2.5 tot maximaal 3 uur.

Tijdens de workshop doe ik de knoop 1 keer stap voor stap voor. En daarna doen we het met zijn allen. Vervolgens oefenen jullie het net zo lang tot jullie hem onder de knie hebben. Hebben jullie de knoop door dan kunnen jullie ervoor kiezen om je kind te laten komen en het 1 keer met je kind te doen.

Hieronder een tabel welke prijzen ik hanteer afhankelijk van het aantal personen:Workshop

Aantal personen: Prijs:
3 personen € 35 p.p
4 personen €30 p.p
5 tot 6 Personen €25 p.p

 

 

 

 

 

Wil je een uniek cadeau?
Kun je ervoor kiezen om er een babyshower of een doekenparty van de te maken. Neem hiervoor contact met mij op voor de mogelijkheden en dan krijg je afhankelijk van de wensen een prijsindicatie.

Momenteel is de site onder constructie en laad de site niet direct de foto's 1 x vernieuwen doet wonderen. Excuus voor het ongemak. Sluiten

WhatsApp chat WhatsApp met mij